Slide verbinden aan nieuw WiFi-netwerk

Zijn de WiFi gegevens gewijzigd en wil je Slide opnieuw verbinding laten maken met je thuis netwerk?

Hiervoor zal je Slide eerst even moeten resetten. In dit artikel leggen we je uit hoe dit in zijn werk gaat.

Let op, je hebt hiervoor de Device code van je Slide nodig. Deze vind je op Slide zelf, of op de Welcome sheet die in de doos zit. Kan je de Device code niet achterhalen? Stuur ons dan een berichtje op support@slide.store met het e-mailadres dat je gebruikt voor Slide en de naam die je hebt gegeven aan Slide.

1. Reset Slide

Klik op het tandwieltje rechtsboven je Slide en klik vervolgens op Factory reset.

Klik op Ja om de reset te bevestigen. Het kan tot 30 seconden duren voordat Slide is gereset.

1. Nieuwe Slide toevoegen

Navigeer nu naar het linkermenu en klik op [+] Voeg een Slide toe

Vul de Device code van Slide in. Dubbel check deze goed, als deze verkeerd ingevoerd wordt kan Slide geen verbinding maken.

1. Slide aan je nieuwe WiFi-netwerk verbinden

De app wilt je nu eerst door de hardware installatie leiden. Dit gedeelte kan je overslaan. Klik hiervoor op Installatie voltooid. Hierdoor wordt je direct doorverbonden naar het software gedeelte van de installatie. Volg nu de stappen verder in de Slide app.

Tip: Controleer bij het invoeren van je nieuwe WiFi-wachtwoord of deze correct is. Je kan rechts in het veld op het slotje klikken om te tonen wat je invult.