FIBARO Home Center 3 (Lite) Integratie - Installatie

In dit artikel leggen we uit hoe je jouw FIBARO Home Center 3, of Home Center 3 Lite koppelt aan je Slide account.

De installatie dient op een desktop (PC of laptop) gedaan te worden:

1. De Slide Quick App op de FIBARO Marketplace

2. Ga nu naar je FIBARO Dashboard en log in op je FIBARO Home Center (let op dat de log in voor je FIBARO ID anders kan zijn dan de log in voor je Home Center)

3. Klik linksonder op het tandwieltje om naar de instellingen te gaan

4. Klik op "5. Apparaten"

5. Klik rechtsboven op "+" om een nieuw apparaat toe te voegen. Kies voor "Other Device"

6. Scroll naar rechts totdat je bij "Other" uitkomt en klik op "Upload Bestand". Kies het eerder gedownloade bestand "Slide_Controller_1.2.fqa".

7. Ga nu naar "Variabelen" en klik naast "username" op het potloodje. Wijzig "yourSlideUsername" in het e-mail adres van je Slide account.

6. Klik nu op het potloodje naast "password" en verander "yourSlidePassword" in het wachtwoord dat je gebruikt om bij Slide in te loggen.

7. Sla de gegevens op. Het aantal Slides dat je hebt wordt automatisch aangemaakt in het systeem.

Je bent nu klaar om via FIBARO je Slide gordijnen te bedienen!