De Slide Speedcontrol

Met de Slide Speed Control kan je zelf de snelheid van Slide bepalen. Laat je gordijnen snel, kalm of zelfs "slow-motion" openen en sluiten.

Volg deze stappen om de snelheid van Slide aan te passen:

1. Ga naar de gewenste Slide

2. Klik op het tandwieltje boven in de hoek

3. In het volgende scherm zie je de snelheidsinstelling ("Speed")

4. Swipe de Slider naar links of rechts.

5. Klik op "Save and done" en geniet direct van de gewenste snelheid.

Zie jij geen Speed Control optie op jouw scherm?

Deze feature werkt alleen op de laatste software die op de Slide motor draait. Slide update zichzelf automatisch binnen 48 uur na installatie. Is het langer dan 48 uur geleden dat je Slide hebt geïnstalleerd, en je ziet nog steeds geen snelheidsinstelling? Stuur ons dan een bericht op support@slide.store zodat wij je kunnen helpen.