Werkt Slide met Domoticz?

Domoticz is één van de meest populaire open source home automation systemen. Het stelt je in staat verschillende apparaten te koppelen, zoals lichten, schakelaars, maar ook sensoren voor temperatuur, regen en wind. Je neemt met Domoticz volledige controle over je huis. In tegenstelling tot andere integraties, is Domoticz te gebruiken met veel verschillende systemen, zoals Raspberry, Windows, Linux, en MacOS.

Dankzij twee toegewijde leden van onze Community, Lokoni en Sander, hebben we ook Domoticz integraties.

Deze zijn zowel voor de open API als de lokale API beschikbaar.

Voor de open API documentatie, klik hier

Voor de local API documentatie, klik hier