Werkt Slide ook met Amazon Alexa?

De Amazon Alexa integratie staat zeker op onze planning.

Echter hebben een aantal features van Slide wat vertraging opgelopen, waardoor de ontwikkeling van de Amazon Alexa integratie uitgesteld is. We hopen de ontwikkeling van deze integratie snel weer op te pakken.

Er is wel al een workaround beschikbaar: IFTTT

IFTTT staat voor "If This Then That" en is een integratie waarmee je Slide aan een groot aantal verschillende smart home apparaten kan koppelen, waaronder Amazon Alexa.

De IFTTT app is te vinden in de Apple Store and de Android Play Store