Hoe activeer of wijzig ik de Holiday Mode?

In dit artikel leggen we uit hoe je de Holiday Mode activeert of wijzigt.
Let op, zodra je de Holiday Mode hebt geactiveerd, is het niet meer mogelijk om je gordijnen te bedienen. Je gordijnen zullen nu alleen op de ingestelde Holiday Mode tijden openen en sluiten.

1. Holiday Mode activeren

1. Klik op de drie puntjes boven in de hoek om het menu te openen

2. Klik op 'Holiday Mode'

3. Activeer de Holiday Mode door het knopje rechtsboven aan te klikken (Als hij groen gekleurd is, staat de Holiday Mode aan)

4. Klik op 'Save with these Settings'
5. Ga terug naar het overzicht van je Slides en ververs de pagina door deze naar beneden te 'swipen'
Let op, het kan een aantal seconden duren voordat de app laat zien dat de Holiday Mode actief is.

2. Holiday Mode wijzigen

Om de tijden van de Holiday Mode te wijzigen, moet je de functionaliteit eerst compleet uitschakelen en dan opnieuw opnieuw instellen met de gewenste tijden. Neem als de Holiday Mode aanstaat de volgende stappen:

1. Zet de Holiday Mode uit: Klik op het groene knopje om deze uit te zetten
2. Klik op 'Save with these settings'
3. Zet de Holiday Mode weer aan: Klik opnieuw op het knopje rechtsboven zodat deze groen wordt.
4. Verander de openings- en sluitingstijden naar de gewenste tijden
5. Klik op 'Save with these settings'.

De Holiday Mode is nu met de juiste tijden opgeslagen.