Problemen met inloggen

In dit artikel helpen we je met de volgende problemen:

1. Ik krijg geen verificatie e-mail

2. Ik krijg geen e-mail om mijn wachtwoord te veranderen

3. Het lukt me niet om iemand uit te nodigen voor mijn household

4. Ik krijg de melding "Error: 403 - User Does Not Have The Right Roles"

Heb je een ander probleem, stuur ons dan een bericht naar support@slide.store

1. Ik krijg geen verificatie e-mail

1. Wacht allereerst een aantal minuten. Het kan soms even duren voordat het e-mailtje binnenkomt.
2. Controleer je spam folder om te kijken of de e-mail niet daarin is beland.
3. Controleer of je het juiste e-mailadres hebt ingevuld. Dit kan je doen door simpelweg een stap terug te gaan en het e-mail adres te controleren, zie het onderstaande plaatje
4. Heb je een ander e-mailadres waar je het mee zou kunnen proberen? Als je een eigen, of ongebruikelijk e-mail adres gebruikt kan het zijn dat onze server deze niet goed binnenkrijgt. Probeer om deze reden een account aan te maken met een @gmail.com, @hotmail.com of andere veelgebruikt adres.

Heb je alles hierboven geprobeerd en ontvang je alsnog geen verificatie, stuur ons dan een bericht op support@slide.store

2. Ik krijg geen e-mail om mijn wachtwoord te veranderen

In 95% van de gevallen is dit omdat er een verkeerd e-mail adres wordt ingevuld, waarmee geen Slide account is aangemaakt. Controleer dus allereerst goed met welk e-mail adres je een account hebt aangemaakt. Weet je zeker dat het de juiste is?

1. Wacht dan allereerst een aantal minuten. Het kan soms even duren voordat het e-mailtje binnenkomt.
2. Controleer ook je spam folder om te kijken of de e-mail niet daarin is beland.

Heb je dit gecontroleerd en ontvang je nog steeds geen e-mail, stuur ons dan een bericht op support@slide.store

3. Het lukt me niet om iemand uit te nodigen voor mijn household

In de meeste gevallen is dit omdat er al een account bestaat onder het e-mail adres dat je probeert uit te nodigen. Het is niet mogelijk om een bestaand account toe te voegen aan een huishouden. Er wordt namelijk een code toegestuurd aan dit e-mail adres, wat gebruikt moet worden bij het aanmaken van een nieuw account.

Op het moment heeft het ook nog geen toegevoegde waarde om meerdere e-mail adressen te gebruiken bij één huishouden. In de toekomst zullen we een functie toevoegen waarbij het mogelijk wordt om de gordijnen automatisch te sluiten als iedereen het huis uitgaat, of juist open gaat als er iemand thuiskomt.

Het is echter mogelijk om met één account op meerdere apparaten in te loggen en de gordijnen te bedienen.

Als jullie toch graag een bestaand account willen toevoegen aan het huishouden, moet dit account eerst verwijderd worden, zodat deze als nieuw account toegevoegd kan worden. Stuur ons hiervoor een bericht op support@slide.store

4. Ik krijg de melding "Error: 403 - User Does Not Have The Right Roles"

Ik probeer mijn wachtwoord te resetten, maar krijg de volgende error code:

Om dit op te lossen kan je de link openen in een incognito/privé venster in je browser:

1. Klik met de rechtermuis knop (of met twee vingers op een tablet/telefoon) op de link die je hebt ontvangen in je mailbox
2. Open een nieuwe  Incognito/Privé Venster in je browser
3. Plak de link in je adresbalk

Ik weet niet hoe ik een Incognito/privé venster open in mijn internet browser

1. Klik op 'File' / 'Bestand' in je browser
2. Klik op 'New Incognito/Private Window' of 'Nieuw Incognito/Privé Venster'