Instellen van Touch & Go

Voor de ultieme luxe hebben we de Touch & Go functie. Een klein rukje aan je gordijnen is genoeg en Slide neemt het over.

Volg deze stappen om Touch & Go te activeren. Kies allereerst de Slide waar je het wilt activeren.

1. Klik dan op het tandwieltje bovenaan in de hoek.

2. Bij 'Enable Touch & Go' klik je op het knopje om deze aan te zetten.

3. Klik op 'Save and Done'

Zo makkelijk is het, je Slide is nu klaar voor Touch & Go.

Heb je Slide net geïnstalleerd en werkt Touch & Go niet?

Heel waarschijnlijk werkt Touch & Go nog niet met de softwareversie die jouw Slide in de fabriek heeft meegekregen. Het goede nieuws is echter dat het systeem automatisch een update krijgt waarmee Touch & Go ook werkt. Dit gebeurt uiterlijk binnen 48 uur na installatie van Slide. (Dit staat los van de versie van de Slide by IIM App op je mobiele telefoon).

Daarna moet je in het 'Slide Configuration' scherm van de Slide App:
1. Eerst Touch&Go uitzetten.
2. Dan opslaan.
3. Vervolgens aanzetten.
4. Opnieuw opslaan.

Hierna is Touch&Go geactiveerd.

Hiermee zou het probleem verholpen moeten zijn. Zijn er 48 uur verstreken en werkt het nog steeds niet? Stuur ons dan even een berichtje op support@slide.store