Error: 403 - User Does Not Have The Right Roles

Ik probeer mijn wachtwoord te resetten, maar krijg de volgende error code:

Om dit op te lossen kan je de link openen in een incognito/privé venster in je browser:

1. Klik met de rechtermuis knop (of dubbele vingers op een tablet/telefoon) op de link die je hebt ontvangen in je mailbox
2. Open een nieuwe Incognito/Privé Venster in je browser
3. Plak de link in je adresbalk

Ik weet niet hoe ik een Incognito/privé venster open in mijn internet browser

1. Klik op 'File' / 'Bestand' in je browser
2. Klik op 'New Incognito/Private Window' of 'Nieuw Incognito/Privé Venster'

Still need help? Contact Us Contact Us