Ik krijg Slide niet in de Mount

Controleer allereerst of de Mount in de juiste richting is gemonteerd. De dunnere, platte kant moet naar het midden toe wijzen:

Controleer ten tweede of de Mount Pins, de twee pinnetjes, helemaal door de Mount zijn geklikt. Als je een Mount Pin niet geheel door kan klikken, probeer het dan in een hoger gat.

Zorg er als laatste voor dat je een goede *klik* hoort als je Slide monteert. Om deze klik te krijgen moet je Slide eerst omhoog in de Mount duwen en daarna richting het midden van de rails.

Past de de Mount Spring (het metalen haakje) niet omdat er geen ruimte zit tussen je gordijnrails en de muur?

Klik dan hier voor meer informatie.