Hoe is Slide verbonden?

Tijdens de installatie van Slide verbind je Slide met je thuis WiFi-netwerk. Via dit netwerk verbindt Slide met het internet en met onze cloud servers. Vanuit de cloud server maakt Slide connectie met de Slide by IIM app op jouw telefoon. Het Slide systeem en de server zijn veilig en gemakkelijk.

Heb je toch liever dat Slide niet verbinding maakt via onze cloud, maar alleen via je eigen modem? We zijn momenteel ook bezig met de ontwikkeling van een Local API. Deze mogelijkheid is alleen als beta versie beschikbaar. Voor meer informatie, klik hier