Slide kalibreren

In dit artikel leggen we uit hoe je Slide (opnieuw) kalibreert.  Als je problemen ervaart tijdens het kalibreren, verwijzen we je graag door naar dit artikel.

Slide kalibreert zichzelf tijdens de installatie, maar kan ook opnieuw gekalibreerd worden vanuit de Slide by IIM App.  Het doel van de kalibratie is het meten van de lengte van je gordijnrails en controleren welke kracht instelling het beste van toepassing is op jouw gordijnen.

Hoe kalibreer ik Slide?

Ga allereerst naar de Slide die je wilt kalibreren.

1. Klik op het tandwieltje bovenaan in de hoek:

1. Klik nu op "Opnieuw kalibreren" en vervolgens op "Start kalibratie"

1. Slide zal nu eerst volledig openen, en dan volledig sluiten.

3.1 Zijn de gordijnen volledig open gegaan en weer gesloten?

Klik dan op "Het is klaar, start het testen"

3.2 Is er niks gebeurd?

Klik op "Probeer opnieuw"

3.3 De gordijnen bewegen, maar gaan niet volledig open of dicht?

Klik dan op "Verhoog de kracht en probeer opnieuw"

Je kan hierbij kiezen uit "Licht" (standaard), "Medium" of "Zwaar".

Ons advies is om de meest lichte optie te kiezen. Lukt het niet, kies dan een stapje zwaarder.

3.4 Wil je dat de gordijnen eerder stoppen dan het begin- of eindpunt?

Klik dan op "Stop handmatig" als de gordijnen de gewenste positie hebben bereikt.

Je kan de gordijnen ook altijd met de hand tegenhouden om de gewenste positie aan te geven.

1. Zijn de gordijnen na het openen volledig gesloten, klik dan op "Het is klaar, start het testen"

De gordijnen zullen nu nog een keer helemaal open gaan.

Zijn de gordijnen weer volledig geopend? Dan is de kalibratie klaar.

Klik op "Klaar! Opslaan en doorgaan"

Hiermee is de kalibratie afgerond.