Werkt Slide met IFTTT?

Yes, Slide werkt nu ook met IFTTT

IFTTT staat voor "If This Then That" en is een integratie waarmee je Slide aan een groot aantal verschillende smart home apparaten kan koppelen.

Koppel je gordijnen aan een afstandsbediening, weervoorspellingen, Amazon Alexa, of zelfs je locatie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Klik hier voor een stap voor stap uitleg over hoe je een Applet toevoegt en Slide hier aan koppelt.

De IFTTT app is te vinden in de Apple Store en de Android Play Store