Slide Factory Resetten

For English, click here

Er zijn twee manieren om Slide te resetten:

1. Hardware-matig via de reset knop

De reset knop zit in een opening onderaan Slide, tegenover de opening met het LED-lampje. Gebruik iets kleins, zoals een paperclip, om het knopje in te drukken en minstens 10 seconden vast te houden. Zodra het LED-lampje begint te pulseren is de reset gelukt.

Let op: Door een Factory reset uit te voeren, moet je Slide opnieuw configureren.

Begin hier bij de stap waar je de ‘Device Code’ moet invullen. Deze code vind je op de ‘Welcome Sheet’, of bovenop Slide zelf.

2. Direct vanuit de Slide by IIM App

Als je Slide al hebt verbonden met de Slide by IIM App, ga dan naar het overzicht van je Slides en kies de Slide die je wilt resetten

1. Klik op het tandwieltje bovenaan in de hoek

2. Klik op 'Factory reset'

3. Klik op 'YES' om te bevestigen

Let op: Door een Factory reset uit te voeren, moet je Slide compleet opnieuw configureren.

Begin hier bij de stap waar je de ‘Device Code’ moet invullen. Deze code vind je op de ‘Welcome Sheet’, of bovenop Slide zelf.

Als je verbindingsproblemen ervaart, voer dan een hardware-matige reset uit, deze werkt altijd.