Hoe activeer ik de local API?

De local API bevindt zich momenteel nog in de beta versie.

Zodra de local API optie zorgvuldig is getest zal dit een mogelijkheid worden voor alle Slides.
Elke Slide heeft al de juiste hardware, dus een software update zal genoeg zijn om dit mogelijk te maken.

Kan je niet wachten tot je er zelf gebruik van kan maken? Meld je dan aan als beta tester.

Als beta tester, krijg je nu al toegang tot versies die nog niet beschikbaar zijn voor het grote publiek.
In deze versies testen we nieuwe features en ontwikkelingen, waaronder de local API.
Let wel dat deze versies van de software nog niet volledig zijn getest. Hierdoor kan het zijn dat de software nog niet volledig stabiel is en bugs bevat.

Als je hier interesse in hebt, stuur dan een bericht naar support@slide.store